View Single Post
Staro 25.11.2008., 22:02   #15
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
@Visage, je Ajfon je bolji od tvojih Njokija, je da nema offline gps, je da nema tipkovnicu, je da ga za dodatne opcije moraš otključat.... al je tanji... i.... lijepši!

E moj Mare.

Malo po malo, ode ti nama u roblje Stevino

G4 sam imao svega pola mjeseca i nije mi se svidjao estetski idealizam koji je tad vec bolesno nastupio u Apple-u. G3 pismaricu sam imao godinu i bio je jako dobar stroj. Ali zadnji stvarno inovativni model, bejaše 540c. Inace po svim listama, 2-gi najbolji proizvod od Jabucnih prenosnika.

Tad se stvarno mogao pohvaliti da je prvi u kojecemu: Prva pila sa trackpadom. Stereo zvucnici od kojih je odzvanjala soba dok je PC cistio sinuse na mono piezozoiku. PCMCIA, pa onboard LAN pa gomila do tada nevidjenih management zezalica za autonomiju baterije i boljeg rada.

Aktivna matrica koja je doslovno u depresiju bacala kad si je pokusao usporediti sa svime sto je tada bilo na trzistu. Tesko mi je uopce objektivno naci neku usporedbu danasnjih odnosa, koja bi imala jednaku tezinu usporedbe sa tim ekranom - prema svemu sto je bilo konkuretno ponudom tada. Tad si stvarno bio ponosan na svoj Apple i "budi drugaciji" imao je stvarno pokrice.

Neki dan procitah kako je Apple nakon 15 godina, skapirao da mu ideja PowerBook Duo i nije losa za probuditi ponovo. Da se manje glupirao sa rucnim Mar drndalicama, ovo je mogao biti danas proizvod bez premca. ccc

Ne znam za vas, ali ja prvom prilikom moram odgledati The Net (1995) nakon ove price. Sandra je tada morala u svakom filmu imati neku Apple makinu oko sebe. PowerBook (aktivni) Duo se upravo izreklamirao u borbi protiv dušmana.

Nagradno pitanje za Mar-a i ostale :

Od kojeg filma/serije (da malo pomognem) je Apple shvatio da ce mu najbolje dici prodaju > sto veci filmski angazman Macova? Od tog trenutka, Apple postaje najzastupljeniji komp na US platnu.

E moj Mare... ovo su bila vremena :

A ne danas, kad korisnik sam sebi placa da bi otisao na downgrade i pisao po "lepinja salaveta" tipkovnici

Boze glupih li vremena

8
Visage je offline   Reply With Quote