R2D2x2, imam pitanje. Naime, pošto L204WT ima dosta primamljivu cijenu (1149kn, Ve-mil) razmatram opciju da ga uzmem. No, čitajući
ovo nisam siguran koliko ovo "
So, you can see that the monitor yields too cold colors" ili "
but if you want a fast matrix or good reproduction of colors, you should look for them elsewhere" utječe na odabir pošto bi mi drugi kandidat bio SM 2032BW kojeg svi hvale (uz 2232BW naravno).
Mislim LG bi uzeo prvenstveno zbog cijene, neznam kakva je razlika između 2ms i 5 ms vremena odaziva. Sada imam CRT SM syncmaster 753dfx, za kojeg mi je rečeno da ima "prejake" boje i da se na njemu ne može raditi

(a meni izgleda sasvim ok - 1152x864@75Hz, kontrast na 100, svjetlina na 20) no, moram se požalit na "probleme" s očima u zadnje vrijeme..

zamor i "lagana čoravost"...)..pa je to jedan od razloga zašto bi prešao na LCD (ako je u tome spas)...
Ima li u tome s "hladnim bojama" ikakvog smisla i je li to vidljivo (s obzirom da sam nekad davno čuo da SM ima jake boje za razliku od ostalih)? Ovo s 2ms vs 5ms bi isto volio da mi netko objasni... ide malo u OT..nemojte zamjerat