View Single Post
Staro 25.11.2008., 15:23   #379
Zmalamuth
Inquisitor DeathWatch
Moj komp

Zmalamuth's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
@the Dream
iskreno massive respect na lijepo napisanom postu.
Tesko je ljudima nes objasnit dok se razbacuju sa "dobrom podcijenjenom dionicom"

@robertino

IT industrija nije nikad bila industrija koja se moze gledati gledati samo kroz kolicinu Love na racunu. Dovoljna je jedna nova tehnlogija ili jedna kriva odluka pa da te drugi pregaze

a Kad spominjem Brand onda to znaci stav ljudi prema Brandu.
a trenutno velika vecina ljudi kad mu se spomene T-com ne razmislja o pinky djeda Mrazu i Bozicnim Jinglovima.
Nego o monopolistickim cijenama i pljacki zadnjih skoro 10 godina. i gleda samo kako da se makne od njega.

DT je u njemackoj isto bio monopolist, i kad su dosli drugi i oteli mu dobar dio kolaca i otimaju mu i dalje, spustio je cijene na cijene konkurencije, ali i dalje mu odlaze korisnici, jer jednostavno vise ne vjeruju BRAND-u DT.

Mislim ako si ekonomist onda znas sta znaci BRAND, koja je vrijednost Brand-a i njegov udio u vrijednosti kompanije te kako se on stvara, ali isto tako sto znaci kad se on jednom izgubi.
ako se ne varam mislim da cak ima jedan kolegij na ekonomiji na tu temu...

i7 4770K cooled by Noctua NH-D14
Asus Sabertooth Z87
Corsair Vengeance Pro 2x8Gb 1866Mhz
EVGA GTX 1080 - 8gb -FTW GAMING
Logitech G500 & G510 Keyboard
OCZ Vertex4 256gb/Samsung SSD 850 Evo 500G /640Gb WD Black/2TB WD Black/3x2TB WD in sharkoon docking station
LG GH22
Corsair HX620W
Corsair Carbide 678c
Arctic Bionix F140mm x3
Phillips Brilliance 240PW - 24'''
Zmalamuth je offline   Reply With Quote