Citiraj:
Autor syss
s jedne strane brineš za skretnicu i ts parametre drivera, dok sa druge stavljaš 3 visokotonca, 4 srednjotonca, 4 bas/mid (dabljutief) i 20 baseva u jedan spiker.
|

ok možda sam malo pretjerao... iskreno novi sam u HIFI svijetu, inace se bavim malo žešćim stvarima npr. Mackie Active Loudspeakers 4 kW...tako jest razglasima..
pa sad vidite koji matrijal imam, i htio bih najviše izvući iz njih. Ovaj setup je cisto ok ali je samo JEDAN zvučnik... i to me dost smeta. NIKAKO ga nemogu namjestiti da mi dobro zvući... jer ako ga stavim sa strane... nije dobro, stavim ga toćno iza sebe... nije dobro, mutan zvuk, a jedino mi preostaje da ih stavim 1m ispred sebe, a to nisu neki studiski monitori tako da....Jedino bih htio složiti neke zvučnike za mjuzu dok radim na PC-u

realan i precizan zvuk mi ne treba... jer imam opake sluške. treba mi nekaj što ću moći naviti i da dobro zvući. Imam uber pojačalo od 450 wata, pa bi bilo šteta da ostane neiskorišteno... trenutno nije ali nikako mi ne paše samo jedan zvučnik... htio bih stereo... pomozite mi kak možete i ak želite