View Single Post
Staro 25.11.2008., 11:13   #368
Zmalamuth
Inquisitor DeathWatch
Moj komp

Zmalamuth's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ajde ovako, pitaj sebe i svojih 5 prijatelja koji su na T-comu, dali bi presli na alternativu kad bi im bila dostupna?

Financije ne pokazuju bas nista, ENRON je isto bio mega firma vrijedna par milijardi dolara, pa znamo kako je zavrsila.
Pogle stanje DT u njemackoj, pa se pitaj di ce zavrsit taj visak novca iz T-HT kad njima gore zagusti....
Ako neznas, pitaj jednog ekonomista, Brojevi u izvjescima uvijek pokazuju ono sta onaj ko ih je pisao zeli prikazat, a ne stvarno stanje.
Odnosno to se kaze "Citanje sa razumijevanjem".

Brojevi po nasem vrlom premijeru isto tako kazu da je HR Svicarska u malom, a mislim da je jasno u kakvom smo stanju.

Prihodi HT ce pasti ubuduce, nece rasti jer nemogu oni prikljucit vise korisnika, osima ako ne vjerujes u Penetraciju od 150% na Trzistu.

Firma koja je uspjesna ne otpusta radnika.

Jer kad otpustis 500 radnika i das im godisnje place, onda onaj dio koji bi dao Drzavi za porez, zdravstvo i penzije kroz normalnu isplatu placa, povuces nazad i prikazes ga kao profit....

Mislim ono, ljudi koliko vas puta moraju osisat da biste shvatili da vas "Šišaju ko Ovce"

i7 4770K cooled by Noctua NH-D14
Asus Sabertooth Z87
Corsair Vengeance Pro 2x8Gb 1866Mhz
EVGA GTX 1080 - 8gb -FTW GAMING
Logitech G500 & G510 Keyboard
OCZ Vertex4 256gb/Samsung SSD 850 Evo 500G /640Gb WD Black/2TB WD Black/3x2TB WD in sharkoon docking station
LG GH22
Corsair HX620W
Corsair Carbide 678c
Arctic Bionix F140mm x3
Phillips Brilliance 240PW - 24'''
Zmalamuth je offline   Reply With Quote