View Single Post
Staro 24.11.2008., 18:48   #493
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor R2D2x2 Pregled postova
iskljuci world effects (ili ih stavi na low) - posto to onda u potpunosti makne motion blurr sto vjerujem da je uzrok tvoje mucnine
isto tako ne pomaze ni sto igras na 27" monitoru - osim ako ne igras na bar 3m daljine..
Istina, hvala. Smirio sam njihove P***rije i da se sad igrati, ali nesto mi nevalja sa grafikom generalno. vec sam ustanovio da crossfireX ne sljaka, ali ajde i sa jednom 4870 ide... no naopako?! Sto jace postavke stavljam, auto, sjene, drvece i aliasing su ruzniji?!?! Nakraju vozim bez ikakvog antialiasinga, i stvari izgledaju donekle normalno. Naravno nema vise ni glowa, blura i slicnih gluparija koje normalno u voznji nemaju sto traziti.
No ima totalnih gluposti u igrici: znao sam par puta prochi kroz objekte,
a jednom sam se utrkivao s nekim bossom, za kojeg je kakti bila fora da mu moram pobjec na 300m, enivej, zaletjeh se u stup. i reko ajmo restart(nema toga, fak) u kua, ajd idem se vozit onda polako dok igrica ne proglasi da sam porazen. kad ono, pokazuje da sam u vodstvu i da je auto neposredno iza mene?!?! Ali, uredno je prozujao kraj mene kad sam se zaletio?! I takve fore.
Inace, nebo je doista islo suprotno od pozadine dok sam vozio autoputom u zavoj, zato me lovila mucnina (jer realno, nebo moze samo nesto sporije ici u istom smjeru pozadine, oblaci nebi smjeli tak brzo letiti, da odu u suprotnom pravcu) enivej, toga je nestalo kad sam seljakao exe fajle s jednog kompa na drugi... svasta.
Steta, jer inace volim krstariti po tim nfs igricama, nadam se stoga da ce se speglati ili neki patch od nfs, ili hotfix od atija, koji to u posljednje vrijeme cesto radi (vidim da je hotfix izasao za farcry2)...ak tak nastave, da ce za svaku igricu trebat hotfix, laganini se vracham na nevidiju u nadi da ona bolje rjesava drivere

Evo za kraj da ne ispadne da sam luud, citat sa stranog foruma:

Citiraj:
After they took Red Alert 3 and made it into a kindergarten joke, The Electronics Arts corporate game-ruining-machine is advancing to ruin another anticipated title. After they bored us to tears with ProStreet, now it seems they messed up NFS Undercover's graphical engine and forced it to look bad - with broken Anti-aliasing support, horrible shadowing and some weird glitches.

The good news is… our very own SpectatorX found a way to improve the graphics a bit by increasing the Car Level of detail Level. All you have to do is to run the registry editor, navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Need for Speed Undercover and modify g_CarLodLevel DWORD to 2. You can also play around with some of the entries there, but watch out! The game is automatically resetting some of settings on launch.
In addition, to enable antialiasing you need to disable it from the game, rename the nfs.exe executable file and force it on driver-side by using Catalyst/ForceWare. We haven't tried it yet, but it should do the trick.
Overhaul je offline   Reply With Quote