View Single Post
Staro 24.11.2008., 18:43   #33
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor AiM Pregled postova
Lijepo od tebe sto me ucis. Da nisam neznam kolko stvari kupio prek zesta nebi ti nista reko..
Zbilja neznam sto si to kupovao kad si tako neupucen...kao sto rekoh kupujem godinama tak da valjda znam...a moze ti i 10-tak forumasa koji su uzeli igre tamo samnom to i potvrditi

Citiraj:
je dubrad i racuna svoju postarinu 600 bahta cca 110kn na SVAKI proizvod a ne na cijeli paket. Znaci ako uzmes 5 boxeva biti ce 5 postarina za isti box..Znaci nije da postarina po broju igara pada s velicinom paketa kao kod drugih vec je fiksna po jednom primjerku.
netocno...nevjerujes - evo ti moj racun sa zesta (iskopao sam ga):

Da je 600bahta postarina po komadu na 6 igra bi Delivery Method bio 3600 a ne 1500 bahta, a i valjda znamo koliko smo platili...sto ne?

Igre su nas sa svime dosle <180kn, a narucili smo ih 6 tak da...neznam kako je tebi tako doslo

Citiraj:
Igra je na tajladskom i instalacija ali ima patch za engleski (Informiraj se malo s njima).
Omg, nemoj da sad moram ic uslikati sve kutije koje imam, koje su kupljene sa zesta i sve instalacije pokretat da ti pokazem da je lokaliziran jedino manual i par stvari napisanih na kutiji...ostalo SVE je na engleskom... duma, over, bat, buljo, ostali -molim Vas potvrdite to ovom covjeku...thx

btw po tvojoj racunici su igre dosle 240kn /komad...e da si malo bolje racunao (sa pravim iznosima) dosao bi do 172kn/komad i nikakve zezancije. Dolaze u roku 8 dana, keyeve dobijes odmah. a to da su dzubrad ne bih se bas slozio. Sad sam radio probno narudzbu i na sve su mi dali dodatnih 5% popusta tako da ce nas igre doci jos i manje a key ispod 90kn

Nemoj me krivo skuzit: briga me hoce li tko kupovat preko zesta il bilo gdje...njihova stvar.
Ja sam samo pisao kako stvar funkcionira vec godinama za nas i kako cemo ponovno kupit...a nek si svatko pojedinacno radi racunicu sto mu se isplati, kako i gdje.

EDIT:
Evo upravo sam provjerio -na 5 ili vise igra postarina je 6,88$/komad

Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 24.11.2008. u 19:04.
E.T. je offline   Reply With Quote