Citiraj:
Autor AiM
Lijepo od tebe sto me ucis. Da nisam neznam kolko stvari kupio prek zesta nebi ti nista reko..
|
Zbilja neznam sto si to kupovao kad si tako neupucen...kao sto rekoh kupujem godinama tak da valjda znam...a moze ti i 10-tak forumasa koji su uzeli igre tamo samnom to i potvrditi
Citiraj:
Autor AiM
je dubrad i racuna svoju postarinu 600 bahta cca 110kn na SVAKI proizvod a ne na cijeli paket. Znaci ako uzmes 5 boxeva biti ce 5 postarina za isti box..Znaci nije da postarina po broju igara pada s velicinom paketa kao kod drugih vec je fiksna po jednom primjerku.
|
netocno...nevjerujes - evo ti moj racun sa zesta (iskopao sam ga):

Da je 600bahta postarina po komadu na 6 igra bi Delivery Method bio 3600 a ne 1500 bahta, a i valjda znamo koliko smo platili...sto ne?
Igre su nas sa svime dosle <180kn, a narucili smo ih 6 tak da...neznam kako je tebi tako doslo
Citiraj:
Autor AiM
Igra je na tajladskom i instalacija ali ima patch za engleski (Informiraj se malo s njima).
|
Omg, nemoj da sad moram ic uslikati sve kutije koje imam, koje su kupljene sa zesta i sve instalacije pokretat da ti pokazem da je lokaliziran jedino manual i par stvari napisanih na kutiji...ostalo SVE je na engleskom... duma, over, bat, buljo, ostali -molim Vas potvrdite to ovom covjeku...thx
btw po tvojoj racunici su igre dosle 240kn /komad...e da si malo bolje racunao (sa pravim iznosima) dosao bi do 172kn/komad i nikakve zezancije. Dolaze u roku 8 dana, keyeve dobijes odmah. a to da su dzubrad ne bih se bas slozio. Sad sam radio probno narudzbu i na sve su mi dali dodatnih 5% popusta tako da ce nas igre doci jos i manje a key ispod 90kn
Nemoj me krivo skuzit: briga me hoce li tko kupovat preko zesta il bilo gdje...njihova stvar.
Ja sam samo pisao kako stvar funkcionira vec godinama za nas i kako cemo ponovno kupit...a nek si svatko pojedinacno radi racunicu sto mu se isplati, kako i gdje.
EDIT:
Evo upravo sam provjerio -na 5 ili vise igra postarina je 6,88$/komad