View Single Post
Staro 24.11.2008., 18:07   #31
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor AiM Pregled postova
Daj nemojte siriti dezinformacije. Preko zesta se NE kupuje u hrvatsku jer kad se sve obracuna jeftinije je otici u algoritam i kupiti igru na engleskom jeziku a ne na tajlandskom..
Isuse, citaj malo sto se pise.
Prvo, da ne bude nesporazuma, samo je kutija na tajlandskom (polovicno) i knjizica, a igra je na engleskom.

Drugo, da si citao vidio bi da SVI pisemo da je na Zestu isplativo kupit samo key jer te (ako imas Visa card verif. by Visa ili MasterCard u Master Secure card programu) key dode <95kn, a ako placas preko WU oko 105-110kn. Dok je igre isplativo kupiti SAMO ako kupujes 5 il vise igra jer je postarina 240kn + carina/pdv na igre...

Ja tamo kupujem vec godinama i u prosincu kupujem 20 key-eva CoD5 i 15 kutija cod5 + jos 8 drugih igra (fm2009, nwn2 +exp, itd.) ...znaci 23 igre u kutiji dolaze iz Tajlanda i tako ce kada podijelimo troskove postarine i davanja svaka kostati ispod 180 kn, a key-evi oko 100-105kn... Tako da ako mi mozes negdje drugdje srediti 23 orginal igre u kutiji sa dvd-ima, knjizicama i svime (5 razlicitih igra) za <180 Kn/komad sa dostavom slobodno kazi, kupujem odmah....