Dobar dan, nov sam na forumu pa ovom prilikom pozdravljam sve članove.
Ovako, ovaj problem potežem već neko vrijeme i stvarno me počinje živcirati. Prvo se pojavio kod mojih roditelja na kompu, a budući da komp nije moj i oni ga ne koriste nešto puno, nisam puno pažnje obraćao na to.
Stvar je u tome da se nakon nekog vremena 'resetira' (na sekundu promijeni u win98 i onda vrati na XP) tema na računalu, a nakon toga slijedi potpuni gubitak veze na internetu dok se računalo ne resetira.
Nakon nekog vremena, problem je postao iritantan, pa sam na neki način uspio srediti da izbaci svchost error, kojeg se može skloniti sa strane i mirno nastaviti rad na kompjuteru sve dok se ne klikne ok.
Ali stvar je u tome da sad, kad sam ja dobio svoj komp, problem se pojavio i kod mene. A budući da je sad ovo riječ o mojoj stražnjici, nećemo ovako.
A ja se ne mogu nikako dosjetiti kako sam uspio srediti da se izbacuje taj svchost error prije nego se tema resetira. Tako da kod mene jednostavno u neko doba nakon paljenja kompa (nikad nije isto, može biti sat, može biti odmah...) veza pukne, ništa se ne disconnectira, jednostavno nema veze, iako konekcija stoji u toolbaru.
Ovako, evo nekih informacija:
Koristim Optimu, imamo Telsey router, ne znam jel bitno koji model mislim da je onaj standardni bijeli sa dva utora za ethernet.
Imam XP Profešnl Service Pack 2, koristim Avast! antivirus, i prije sam koristio ZoneAlarm ali mi je samo išao na živce, a koristim router tako da se ne bojim hakera ;D
Eto tako, nadam se da će netko znati pomoći, unaprijed zahvaljujem.