Tema: PC zvucnici
View Single Post
Staro 24.11.2008., 13:02   #125
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Lijepo izgledaju,mislim iskreno da ako se ne igraš 90% vremena,da ti ne treba nešto jače od Realteka,pogotovo iz razloga što su ALC 88X chipovi veoma solidni. Redovito update-aju,kakotako isto solidno,taj codec i to štima.

Ako si pak zapeo za promjenu,uzmi AudigySE za 150kn ili koliko već,mnogo je bolja od onboard Realteka opet da ne ostaneš bez kinte.

Napiši bolje možda koji ti je budget,ako je za 400kn samo 2.1,da se i nešto bolje naći ili Geniusi ti 2.0 eventualno, + posebno lova za zvučnu.

Ako imaš pak 400kn za oboje,ti philipsi i audigySE su tvoj najbolji izbor.

Nego da te pitam,šta ti fali X530?

Pa onda uzmi poluprofesionalnu M-Audio 5.1 ili 7.1 zvučnu, i Z2300, ili ako nećeš 2.1,uzmi 2.0 drvene Geniuse. Tu se dosta kunu u njih. Ima navodno i nasljednik tih 2000x,vidio sam ih jučer u Konikomu.

Moraš postaviti neke novčane okvire,ako raspolažeš sa dostatnom svotom novaca fleks će ti sigurno drage volje složiti neki entry level hi-fi,ali to ne možeš sa 500 ili 1000kn napraviti,a mijenjao bi i zvučnu,po meni nepotrebno.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 24.11.2008. u 13:18. Razlog: Zaboravio pitati..
thedream je offline   Reply With Quote