Citiraj:
Autor M.Vlahovic
Ovak
Imam Vistu Ultimate x64
matična je p35-ds4
mrežna integrirana rtl8168/8111
imam zyxela
spajam se prek kabela
ručno konektiranje(ne router mode)
t-com 2mbit
I ovaj problem ja se konektam i sve ok radi to ljepo fino, i ostavm utorrent da skida i vratim se nakon par sati i torent i dalje skida pristojnih 100-150kb
i probam ja otvorit neki sajt u firefoxu i neće, također niti IE7, msn je kao online ali ja probam slat nekom poruku i ništa se ne buni, ali nitko ne odgovara 
i tako ne mogu ništa raditi dok ne restartam, ali utorrent i dalje može skidat
|
Hvala bogu da neko ima isti taj problem, ja imam elconovog modema i zyxela, meni to radi na oba modema znači da nije u njima problem. Na drugom laptopu i stolnom kompjuteru sve radi kako treba (tamo je XP). Novi laptop kupljen 11.11.08. i sve je radilo super do prije tri dana kada sam instalirala utorrent i skype, ali nisu ni oni problem jer sam mislila da sam nešto pokupila na netu pa sam napravila reinstalaciju viste i ništ nisam instalirala osim mozzile, NOD32 i zonealarm i opet ista stvar. I kada se ne žele otvoriti stranice ne mogu ugasiti mozzilu u task menageru - moram restartati cijeli laptop. Isključila sam čak i automatske update da slučajno nešto ovi iz microsofta ne blokiraju ali nije. Nije mi jasno jer je radilo sve do prije tri dana super. Polako ali sigurno sam na rubu živaca.....