View Single Post
Staro 23.11.2008., 23:03   #14
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor mrga Pregled postova
Reci ti što hoćeš, ali baš taj stav koji ima većina korisnika Apple proizvoda, da su bolji od ostalih, da su dio nečeg divnog bajnog i da je sve što Apple napravi apsolutno savršenstvo je upravo razlog zašto ne bih uzeo ajfoun ni da ga besplatno mogu dobiti. Bu-hu, neš ti hajtek sprave kojoj za korištenje mms funkcije moraš skidati dodatnu aplikaciju. Tko je sretan što se može preseravati po gradu sa spravom koju je platio 2-3 puta više nego vrijedi, neka mu. Al nemojte onda njegove očigledne nedostatke braniti činjenicom da se može kupiti aplikacija za to. Za te pare koje dajete za njega morao bi imati sve out-of-the-box.
Aplikacija je besplatna...
Reci mi po čemu je Windows za mobitele toliko spešl? I dalje je Windows.
Dijelovi Sucelja mi izgledaju kao da su povuceni iz 95-ice, neki dijelovi su totalno prenatrpani i komplicirani. Npr. meni je nekako nepregledan.
Također apsolutno ne znam gdje ćeš ti nać jeftine aplikacije za to, sve su skupe.
Takodjer, uvodjenje strelice?? Za kaj, za presitne opcije na tom ekranu koje nemres poklikat? Nekako ima mali ekran za touch screen. Ili mi barem djeluje uzak...

Al dobro, ne zelim dalje blatit ko neki u temi za iPhone, jer nema smisla.
Svatko ima nesto sto mu se svidja.
IcyTexx je offline