Citiraj:
Autor sh0kre
ja uopce ne vidim potrebu zasto bi se kupilo igru koju ne mislis igrat online.... mislim crysis warhead kupovat original?.... da dam 300kn i jos da se moram zajebavat sa stavljanjem cda svaki put kad zelim igrat, fala ljepa, nisam lud... kad u toplini svog doma isto to bez odlaska u ducan, narucivanja na netu / cekanja / placanja itd mogu dobit za sat vremena... A za nesto sto bi igrao na netu, odem na ebay i potrazim ko najjeftinije prodaje key, amen
|
ja bi npr kupio X3: terran conflict
igra nema online komponentu ali je toliko masivna da su neki ljudi utukli u nju i preko 1000 sati (u X3: reunion)
rijec je o malom svapskom developeru koji ima odlican support (cak i direktor firme ide okolo po steam forumima i odgovara na postove)
rekli su da ce maknuti DRM zastitu nakon godinu dana (kao sto je bio slucaj i sa prijasnjim naslovima) tako da nemam razloga ne kupiti igru
neke igre su jednostavno toliko dobre i utukao sam toliko sati igrajuci ih da se osjecam kao najveci lopov ako igram piratske verzije
igre poput half-life 1, fallout 2/3, morrowind/oblivion, neverwinter nights diamond, world in conflict, etc
doista mislim da developeri zasluzuju bar nekakvu kompenzaciju za takva remek djela
s druge strane ako iza tih developera stoji gramzljivi i nadasve debilni izdavac poput EA ili codemastersa onda mi ni nije toliko zao piratiziranja..