Citiraj:
Autor rodney
u ovo gore necu ulazit ali ovo:
totalno se ne slazemo..
mrzim lezece, i pogotovo te kockaste jer kako god sporo idem uvijek imam osjecaj da ce mi kotac otpast... ali za jarun brate, treba jos toliko lezecih i jedno 40 ovih sa bijelom kapicom i lizalicama... jer da, ljudi voze utrke oko jaruna.. odi navece... ekipa se drapa i ne jebe ih ni lezeci niti stotinjak ljudi koji hodaju onuda.. meni konj sinoc trubi jer sam usporio na lezecem... tatini sincici ili pak majmuni koji su si sami zaradili za lijek za komplekse (da mi ne pocne netko sad kako sam ja ljubomoran na neciji bmw serije m x na ntu pa su mi svi tatini sincici) sto se razbijaju po pirahni i lake-u se jako vole grcit po jarunu, i sto je najtuznije takvih se nemoze rjesit kaznama... (bar ne novcanim... zatvorskim da, al to se kod nas ne dogadja dok ne ubijes opet nekog tatinog sincica)... trebalo bi cijelu jarunsku cestu prekrit onim trakama iz tunela da bubnjici pucaju svima koji se voze preko 35-40. nisu se ti lezeci tamo pojavili odjednom i bez razloga.. kolko god glupi bili ipak vecina ljudi vozi sporije na lezecem, pa makar zbog babe ispred sebe...
|
Apsolutno uvažavam tvoje mišljenje,reko bi ti ćiro,hvala sine na intervenciji

. Ali misliš stvarno da će to zaustaviti budale po jarunu? Ma živio sam tamo 19g,ništa mi ne pričaj. Sad sam u finaguzakvartu-Gračanima, sad nemamo lemans24 ko na jarunu,samo mcrae rally 09 inačica.
Tu bi valjda na svakih 20m trebalo zid metnit a ne ležeće.
Mislim osobno da je u ovom plemenu zvanom rvacka predugo vladalo mišljenje ko jači taj kvači,u skladu s tim i prometna preslika i sve te crne statistike,ali korijeni idu mnogo dublje bojim se od tajkunskog sina koji ubija curice sa BMW sedmicama.
Bolje da ništa ne govorim..to je prezačaran krug,a tema je dobra,šteta da ode pod lokot,dreamovom greškom.

ugodna večer kolege..