View Single Post
Staro 23.11.2008., 16:55   #363
robertino
Registered User

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor MIK Pregled postova
Krivo si skonto. To su govorili neki analiticari a ne ja, a takve treba
opet te pitam,na osnovi cega mislis da su pogrijesili? Valjda je i sljepom jasno zasto su danas dionice na takvoj razini kakvoj jesu. HT je zlatna dionica,ako imalo pratis financijske izvjestaje doticne firme,znat ces i zasto.

Citiraj:
Autor giga Pregled postova
Sve je to lijepo i krasno tebi i meni,ali tesko je ljudima koji su izgubili novac na HT-u vratiti povjerenje. Sto tome da se vrate fondovi sto dionica sto drugim financijskim instrumentima na trzistu, kojih ima jako puno. U HT-e je na reklamu potrosen golem novaac,a nije napravljena ni jedna emisija o edukaciji o dionicama i tome slicno.
Ja se slazem s tobom,ali mislim da mnogi nece...bas iz razloga sto je povjerenje izmaglilo.
povjerenje izmaglilo,kome? jedino onima koji nemaju pojma o burzi,i ulozili su u HT jer su ocekivali da ce im pare past iz vedrog neba. To ti je isto ko da susjed Jure kaze "ajd otvorit cu ja firmu o kompjuterima,cujem da je to dobar biznis,nema veze sto ne znam upalit komp..." Shvacas poantu? Nema lake love...tj. ima,ali moras potrefit trenutak. Zbog svijetske financijske krize,ovo je bio definitivno kriv trenutak.

Citiraj:
Autor Uber Gosu Pregled postova
HT ce probit 400kn kad ce 400kn vrjedit ko gajba pive, to je propala firma ciji su zlatni dani monopola i pljacke zavrseni.
citas ti uopce financijske izvjestaje???? Propala firma s 5milijardi kn na kontu,i stalnim povecanjem dobiti i sad u vremenima financijske krize,LOL,LOL,LOL
robertino je offline   Reply With Quote