Evo prosao i ja ovu arkadu, svaki dan po par sati...
Sve u svemu, svi smo vise ocekivali, ali sta je tu je...čak me ovo sad malo navuklo da odigram za par dana Most Wanted još jednom (5. ili 6.put)
Evo par screenova

Malo zajebancije sa murjom, ali ipak slabo je to prema onim legendarnim pursuit-ovima u Most Wantedu, tam sam im znao onesposobiti stotine automobila...
Inače, mislim da sam u nekom od prijašnjih postova vidio da je netko napisao da se na Undercoveru radilo pune 2 godine...
Na Undercoveru se radilo 16.mjeseci, a sljedeći NFS koji će izaći će biti taj na kojem se radilo 2 godine...pošto se počelo raditi istovremeno i na Undercoveru i na tom novom nastavku, onda bi taj novi trebal izaći nešto ranije od studenog sljedece godine...znači već u ljeti bi trebalo izaći...al tko će ga znati...
EA's Chef John Ricitello was pretty disappointed with NFS ProStreet, we can hope that EA will learn from its mistakes. According to Ricitello the Need for Speed Dev-Team in Vancouver had been working for eight consecutive years on a 12 month development cycle. Last summer the team was split and now there are two teams on a 24 month cycle. Unfortunately NFS:Undercover will be only 16 months development time, but the next year's NFS will be a full two-year development cycle.