Citiraj:
Autor KidBoy128
ja sam kupio bugatti ali je jadan
ide samo do 430kmh makar ima još mnogo mjesta za još okretaja
glupo je zašto jedan od najbržih auta na svjetu ide isto ko i nissan gtr koji ima više nego duplo manje konja
ili kad sam vozio porsche 911 gt2 prestigo sam bugattija koji ima 1050konja ali ne u zavoju nego na ravnici.
a to s ograničenjima brzina je jadno, tier 3 auto ide oko 300kmh i ne želi brže(kao da je elektronski ograničen), tier2 ide do 360kmh i neće više kao što ni tier 1 neće brže od 430kmh. totalno bezveze, tak da ti je svedno koji auto uzo jer sa tier 2 čak i tier3 autim možeš pobjediti tier 1 aute. uzmi onog koji ti se najviše sviđa
|
Igra je debilna sto se toga tice.Vozio sam TT-a koji nije mogao preko 300 km/h potegnut, protiv tier 1 auta i bio tu negdje sa njima,uzmem nakon toga tromog amg-a(nenabrijanog) vidno sporijeg od TT-a tuniranog i pobijedim tier 1 aute bez beda.valjda su se prepali mecke. Sve u svemu,retardirano je da ti sa RS Cosworthom mozes uopce uc u trku sa Gallardom i SLR-om,a kamo li da ih prestizes po auto-putu.
A pogotovo me nervira cinjenica da kad vozim,koja god budala me takne po boku odmah se izokrenem,a ja kad doletim nekom u bok ne samo da ga ne izbacim iz putanje,nego se opet ja izokrenem.