Problem je vrlo bizarne prirode. Do veceras svi videi normalno su mi funkcionirali na lapu (HP 6830, ATI Mobility Radeon X1350, 17" ekran).
Odjednom, otvorim film u WMP-u 10tki, nemam slike. Ugasim ga, otvorim u BS Playeru, isto.
Onda sam postojece codece (K-Lite) deinstalirao, stavio novu verziju, opet isto. Opet deinstalacija, pokusam s CCCP-om, isto. Opet isto s DivX bundleom, ista spika. Pokusam system restore, ni da bi.
Onda sam primijetio nesto cudno... Dignem li WMP (u medjuvremenu sam skinuo 11cu, nikakve promjene nema, kao ni u KM Playeru), i ucitam film u recimo BS Playeru, film se u BS Playeru vrti. Vrijedi i obratno (dakle, dignem BS Player/KM Player, pa onda WMP i tamo ucitam film, radi).
Trenutno koristim DivX codec pack, i to verziju 6.8. Mislio sam da je do Flash Playera 10 (posto sam nesto, coito pogresno, nacuo da radi probleme s videima, no ni nakon deinstalacije nije doslo do promjene).
Ima li itko ikakvu ideju? Nisam siguran da je ovo hardverski problem posto je lap star osam mjeseci i ne pokazuje nikakve simptome kvara neceg hardverskog...
EDIT - nakon instalacije DivX bundlea 6.8, svi navedeni formati (osim .flv, koji mi je do veceras radio u WMP-u) uredno su proradili u DivX Playeru, a rade i u PowerDVD-u.