View Single Post
Staro 22.11.2008., 22:17   #584
bobby22
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
malo da citiram tebe Wolverine
nanosis u svom postu milijun lazi i neistina...Naravno da napajanje ima prenaponsku zastitu a to sto pises o nekim vijcima molim te da neiznosis opet neistine jer nije niti priblizno tocno onome sto si ti naveo.
Dalje glavni vodovi su dodatno izolirani(sto kod pola napajanja nije slucaj)..nego bezveze se vuku zice po kompu
2.Procitaj malo test u bugu(pa se informiraj o snagama).a ja ti mogu napisat amperice koliko ima na kojoj voltazi ako zelis
3.Kako mozes pisat da je to napajanje sranje(Meni 2 god radi 24/7...imaju ga jos neki ljudi)
4.Nisam rekao da su svi NEONCI SUPER...nego govorim u ovom modelu s oznakom 500 da je super za tu cijenu(zlatni boje 500)...
5.Niti sam ikad napisao da ima stvarnih 500w..napisao sam da bez problema pogoni jaki stroj i naveo komponente koje su to...a sto npr nebi mogao
6.POla vas tu hvali svoje konje za trke da im se neki modeli bolje prodaju u trgovinama(kao uzmi obavezno Fortrona koje je zmaj od napanja) koji je malo previse razvikan kao i gomila drugih napajanja

---Pametni ce shvatiti post(ako znate citati)...i nigdje nisam naveo da bi ja puknuo u komp od 7000kn to napajanje(vec sam napisao da nebi)...a ako cemo o cijeni kompa.Moj je trenutno oko4000kn bez monitora i radi uredno
al nemojte pisati idijotarije da ce nesto pregoriti i slicno,,,jer bi vec sama firma i to propalo da je to tako kao sto govore neki(koji ga nisu nikad ni isprobali vec samo kritike pucaju)
ja sam sve napisao iz osobnog iskustva o napajanju koje me sluzi 2god...0-24

Zadnje izmijenjeno od: bobby22. 22.11.2008. u 22:20. Razlog: dotjerivanje
bobby22 je offline