22.11.2008., 20:55
|
|
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Autor Kristijan_7
Objasnio sam ti u kom sam kontekstu mislio, samo si se ti u nekoj priči našao prozvanim. Pričalo se o tome da auti ispod 100KS nisu za autocestu jer ne mogu pretjecati, i htio sam dočarati razliku između dva auta koja trenutno vozim a koji se mogu primjeniti kao primjer na temu. I grdno se varaš prijatelju, jer ili nisi vozio ili Legacy-a ili nisi vozio Yarisa. Ja ti govorim - razlika postoji no nije tolika koliko bi se očekivalo zbog vizualnog dojma i snage motora samog auta. Legacy nije taj tip auta. Ne možeš naglo krenuti zbog blokade, pa je Yaris već u startu u blagoj prednosti. Razlika je 1,5sec a ti izračunaj koliko je to metara nakon što oba auta postignu 100km/h i shvatit ćeš da je razlika vozačima i promatračima mala - mala. Vozio sam mnogo jače aute, koji se stvarno mogu nazvati jurilicama (Civic type-R) i to je već auto koji može napraviti značajnu razliku. Sa Yarisom sam svojedobno naprao dosta Civica i streetrace Leona pa donekle znam o čem govorim. Yaris mi nije draži, jel ga inače ne bih mijenjao.
Reci, da te nisam ja negdje naprao sa Yarisom, pa me sad proganjaš? 
|
E to je već druga priča 
Nego taj jaris je jedan od rijetkih malih auta koji stvarno idu za svoju konjažu. A naprat me nisi mogao, ali bi s legacyem bili doslovno zub do zuba, po papirima indentično ubrzanje pa i krajnja brzina