Citiraj:
Autor domy1
E pa onda tako kaži u odnosu na konje, i ne ne trebaš me provozat jer isto vozim auto koji je za nijansu brži od legacia. Razlika do 150 je očita i neznam kog muljaš, sebe?! Ako je razlika 1.5s, a ti govoriš pola, šta sebe tješiš jel ti je jaris bolji, ne kužim. Mislim nije mi ni bitno, zanam o čem se priča. I da konjaža ovisi o teženi kao što si i rekao i 90ks u kompaktu je malo za razliku od jarisa. I opet razlika u snagi, jesi sam rekao da je bitan odnos kg/ks. Gdje su isti, pa je opet legacy brži.
|
Objasnio sam ti u kom sam kontekstu mislio, samo si se ti u nekoj priči našao prozvanim. Pričalo se o tome da auti ispod 100KS nisu za autocestu jer ne mogu pretjecati, i htio sam dočarati razliku između dva auta koja trenutno vozim a koji se mogu primjeniti kao primjer na temu. I grdno se varaš prijatelju, jer ili nisi vozio ili Legacy-a ili nisi vozio Yarisa. Ja ti govorim - razlika postoji no nije tolika koliko bi se očekivalo zbog vizualnog dojma i snage motora samog auta. Legacy nije taj tip auta. Ne možeš naglo krenuti zbog blokade, pa je Yaris već u startu u blagoj prednosti. Razlika je 1,5sec a ti izračunaj koliko je to metara nakon što oba auta postignu 100km/h i shvatit ćeš da je razlika vozačima i promatračima mala - mala. Vozio sam mnogo jače aute, koji se stvarno mogu nazvati jurilicama (Civic type-R) i to je već auto koji može napraviti značajnu razliku. Sa Yarisom sam svojedobno naprao dosta Civica i streetrace Leona pa donekle znam o čem govorim. Yaris mi nije draži, jel ga inače ne bih mijenjao.
Reci, da te nisam ja negdje naprao sa Yarisom, pa me sad proganjaš?