View Single Post
Staro 22.11.2008., 20:17   #901
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Jel ti znaš kaj je Fiat Regata a kaj je Fiat Tempra?

uletio si, izvalito si glupost i sad se izvlačiš umjesto da priznaš da si napisao glupost
Ups..priznajem,žar borbe.Moj bed,oba su smeće,s tim da je regata na kvadrat smeće. Tempra je čak solidan Fiat bio na ovim prostorima,popularan.

Na ovo si mislio,daj me nemoj nasmijavati,to u drugoj do stoje? Ajde ohladi malo wolverine,šta se odma pjeniš..uuu,bed,neznalica sam,a Tempra bit će nasljednik ovog smeća. Znači smeće smeća.

Kad smo kod Fiata,šta nisu oni divljaka imali jednog,stvoreno za tuniranje u babinoj konobi.Ritmo,tako nešto.

Citiraj:
Autor Router Pregled postova
A3 i to tdi vozis ? to jako puno objasnjava oko tvojih stavova , predrasuda i kompleksa ... A mislio sam da se kuzis u aute , pogotovo kad sam vidio onaj popis gdje si stavrano lijepe primjerke izvukao iz djepa . Jos uvijek ne mogu doci k sebi od smijeha za tvoj popis mrtvackih kolica koja ljudi voze , stvarno svaka cast za popis Samo kaj stvarnost je puno drugacija , i mislim da nema pravila oko toga koji auto je lijes na kotacima .
Prvi Yaris 1.3 je stvarno živ auto , i ide po gradu odlicno ak ga se zavrti , isto kao i Jazz , to su auteki kaj ne upadaju u oci ali živahni su za poludit .
Steta kaj za svoja mrtvacka kola ne mogu napisati koliko potegne u koju brzini , ne razvlacim ga jer benga bas i nije jeftina a zapravo isto mi dodje - brzo ili sporo se vozio , opet sam budala u swiftu po rjecima onog koga citiram tu ( i nadam se da se nece naljutiti kaj mu izvrcem rijeci do kraja , kao kaj se ni ja nisam naljutio na to kaj me nazvao budalom nesvjesno - jer tko se ljuti uvali mu kruti - ) . Isto kao sto svi u pasatima karavanima dieselima sa kukom su po rjecima mog kolege - Bosanci

Kužimo se,domaći smo.Ti si entuzijast,ali imaš puno kolega u tim Swiftovima šta se ili igraju pogrebnika,ili sami sebe strpaju u pol metra sa dva.Da se opet ne shvatimo krivo,puno više nego ja sa traktor tdi-jem a3.

Imao sam 10k eura,ni lipe više,i čekao priliku za kupnju,auto je u genijalnom stanju jer ga je vozila neka trebica po Austriji,ima 100 hiljada u 7g,ništa. Prema tome nije stvar Audija i tdija,da ne misliš da sam kompleksaš, nisam ništa mogao drugo uzeti polovno,da me toliko privlačilo. Kao tebe tvoj Swift,sigurno ga se ne bi tako lako odrekao. Tako i ja recimo,šta da kupim? Škodu Fabiju ravno,1.2 za tih 70 000kn. Ne,hvala. Od potrošnje,kvalitete materijala, motora, svaki dio se vidi da je Audi.

Frend ima recimo,sad ćeš krepat opet,220D,to valjda ima 80ks,ako se ne varam. I jedno 550 000. Ne da ga pod razno,ima kožu unutra,stavio mp3 i hebe mu se. S tim često bauljamo po gradu. Sad jel on krkan ili entuzijast,sam procijeni.

Na zvuk ćeš se strgat,fleks bi zviznuo svoj hi-fi kroz prozor na ovo. Potrebno slušati na min 40% glasnoće haha.

http://www.youtube.com/watch?v=2jpWB...eature=related
Hvala na komplimentu,da..donekle se i kužim u smeća zvana auti.

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 22.11.2008. u 21:10.
thedream je offline