View Single Post
Staro 12.06.2004., 22:29   #33
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Originally posted by Gabre2
daj mi reci jel znaš kako doć do tog menija na Samsung televizorima?

slika mi stoji malo nakoso, pa su mi rekli u trgovini da odnesem TV na servis, da oni pomoću nekog daljinskog poravnaju sliku?!

jel postoji mogućnost doć do tog menija kod kuće? jer nemam auto, a servis u Sesvetama....
mogu ! takva ti uputstva koriste serviseri ! rekao mi je Masnjak dolje u Ilici da oni 90% slucajeva rjesavaju preko daljinskih.kad se pokvari DVD ili TV veli da je vecinom stvar u "zbunjenoj" elektronici..Ali ti to mogu tek u ponedjeljak, zato kaj mi frend isto ima servis elektronike pa kad bum isel kod njega budem si od njega na 1 dan "posudil" skriptu za Samsung TV. ali mi moras reci koji je model. TOCNO MODEL ! trebam sve oznake ; model broj slova i brojevi...jer slabiji modeli imaju mogucnost modifikacije samo preko serviserske elektronike.Moraju spajati starije TV-je na elektroniku a kod novih,jacih modela se radi samo o kodovima.Meni je razbio DVD regiju preko daljinskog na mojem Sonyu, a drugi su govorili da se to nemoze,pa da treba neki chip,pa neke fantazije i sranja...posalji mi koji model imas.ima sigurno. frend mi to neda,iz razumljivih razloga, ali cu mu popaliti na 1 dan,ili ak tam lovim priliku bum si fotokopiral...

tin. je offline   Reply With Quote