View Single Post
Staro 22.11.2008., 19:38   #583
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor bobby22 Pregled postova
Naravno da se nesalim...
Napajanje je u kompu od 10mj 2006 god...Radi komp 24/h na dan radi flat interneta,umrezenih kompova. i tako vec 2 god..Jedino me zvuk malo iritira njegov.

I napajanje je solidno(ako cemo uzet i cijenu u obzir) nemam nijednu zamjerku..E sad mnogi ce se fanatici ulovit za glavu i govorit..sto kako vadi to van izgorit ce...Imali su ljudi i bolja napajanja pa je rikavalo svasta unutra
ako oce netko jeftino napajanj:nek si vide Trust napajanja isto su dobra i zadovoljit ce svakog normalnog korisnika

--A sad ako cemo o perverzijama s 2kartice graficke unutra,6diskova,quad procesorima(e onda zaobidite gore navedena napajanja)..
A ako imate jednu grafulju(recimo 9800gt) 2jezgrice..2diska radi bez beda sve..
Inace model je zlatne boje(2 ventilatora)...tezak je ko vrag ko sto je naveo gore kolega.

---sad da se nevracam gore pa je netko rekao da ga testiram(testiran je u BUGU kao sto sam i naveo)--i ocjena mu je super bila Best Buy ali nije dobio to radi bucnosti...

A sad ako meni nevjerujete..procitajte u casopisima i na netu

Imao sam prilike susresti se sa Neon napajanjima i mogu reči samo da su to smeća od napajanja.
Zavojnice naslonjene na alu profile hladnjaka ili vijke koji slobodno šeću unutar napajanja bolje da ne spominjem. Također ne trebam crtat što se desi kad takvo napajanje pustite u pogon.

Zatim
nije bitno da li napajanje pogoni stroj ili ne
bitno je kako ga ono pogoni i kakav izlaz generira

Isto tako upitno je hoće li taj neon kada se desi havarija povući pokoju komponentu za sobom ili ne?
Kakva je kvaliteta filtracije napona, kakva je kvaliteta prenaponske zaštite (ako je uopće ima)?

Po meni nema smisla davat soma kuna na grafu, soma kuna na proc i soma na ploču pa to sve prepustit na (ne)milost no name napajanju od 200kn
posebice kada na tržištu ima toliko kvalitetnih napajanja po povoljnim cijenama.

Ti očito nikad nisi uzimao u obzir kakv izlaz daje napajanje nego ti e samo bitno koliko W piše na naljepnici.

Evo da ne bi mislio da drobim, pročitaj ovaj test.
Reci mi iskreno kojem bi ti napajanju onda radije prepustio svoj stroj?
http://www.hardwaresecrets.com/article/534/1

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti