Citiraj:
Autor thedream
.
Ne znam na koju foru bi sa svojim A3 to iz druge napravio,čak i treće,da zabetoniram nogu na gasu,mislim da mi auto ne bi dozvolio. Ima dobrovoljaca?  
|
A3 i to tdi vozis ? to jako puno objasnjava oko tvojih stavova , predrasuda i kompleksa ...

A mislio sam da se kuzis u aute , pogotovo kad sam vidio onaj popis gdje si stavrano lijepe primjerke izvukao iz djepa . Jos uvijek ne mogu doci k sebi od smijeha za tvoj popis mrtvackih kolica koja ljudi voze , stvarno svaka cast za popis

Samo kaj stvarnost je puno drugacija , i mislim da nema pravila oko toga koji auto je lijes na kotacima .
Prvi Yaris 1.3 je stvarno živ auto , i ide po gradu odlicno ak ga se zavrti , isto kao i Jazz , to su auteki kaj ne upadaju u oci ali živahni su za poludit .
Steta kaj za svoja mrtvacka kola ne mogu napisati koliko potegne u koju brzini , ne razvlacim ga jer benga bas i nije jeftina

a zapravo isto mi dodje - brzo ili sporo se vozio , opet sam budala u swiftu po rjecima onog koga citiram tu ( i nadam se da se nece naljutiti kaj mu izvrcem rijeci do kraja , kao kaj se ni ja nisam naljutio na to kaj me nazvao budalom nesvjesno - jer tko se ljuti uvali mu kruti - ) . Isto kao sto svi u pasatima karavanima dieselima sa kukom su po rjecima mog kolege - Bosanci