22.11.2008., 18:48
|
|
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Autor Kristijan_7
Joj... Daj pročitaj tuđe postove, zadnjih dvije stranice i vidi o čem se radi. O disanju na vratu sam rekao i sam u svom drugom postu, a to što sam rekao - rekao sam u kontekstu gotovo duple konjaže, a razlike od samo jedne i pola sekunde ubrzanja do stotke, a što je direktan odgovor na konstatacije o preslabom ubrzanju auta ispod 100KS. A vjeruj mi, ovo zadnje što si napisao: "dobrano ostavil", ne stoji - jer je isprobano u praksi. Ne govorim o zaostatku dužine jednog automobila, već o zaostatku koji nije sukladan razlici u snazi. Ne kužim kaj si se nakačio na napisano tolko. Ako hoćeš, provozat ću te u oba.  I EOD, dosta spama.
|
E pa onda tako kaži u odnosu na konje, i ne ne trebaš me provozat jer isto vozim auto koji je za nijansu brži od legacia. Razlika do 150 je očita i neznam kog muljaš, sebe?! Ako je razlika 1.5s, a ti govoriš pola, šta sebe tješiš jel ti je jaris bolji, ne kužim. Mislim nije mi ni bitno, zanam o čem se priča. I da konjaža ovisi o teženi kao što si i rekao i 90ks u kompaktu je malo za razliku od jarisa. I opet razlika u snagi, jesi sam rekao da je bitan odnos kg/ks. Gdje su isti, pa je opet legacy brži.