View Single Post
Staro 22.11.2008., 17:31   #891
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor domy1 Pregled postova
Sam sebe pobijaš , yaris ima 10.7s do 100, a legacy 9.2 i to je osjetna razlika. Da nekom doslovno netko diše za vratom, razlika bi trebala bit minimalna, a ovdje je osjetna. To što je tvoj subjektivni osjećaj drugačiji je tvoj problem. Da se nađu jedna pored drugog do 150, pa subaru bi ga dobrano ostavil.
Joj... Daj pročitaj tuđe postove, zadnjih dvije stranice i vidi o čem se radi. O disanju na vratu sam rekao i sam u svom drugom postu, a to što sam rekao - rekao sam u kontekstu gotovo duple konjaže, a razlike od samo jedne i pola sekunde ubrzanja do stotke, a što je direktan odgovor na konstatacije o preslabom ubrzanju auta ispod 100KS. A vjeruj mi, ovo zadnje što si napisao: "dobrano ostavil", ne stoji - jer je isprobano u praksi. Ne govorim o zaostatku dužine jednog automobila, već o zaostatku koji nije sukladan razlici u snazi. Ne kužim kaj si se nakačio na napisano tolko. Ako hoćeš, provozat ću te u oba. I EOD, dosta spama.