A jesam vas povukao za jezik

,svaka čast!

Evo zadnji primjer,stvarno svježe,benzin vs. diesel, ja sa svojim 1.9tdi imam 90ks jel tako,a cura mi ima 2005 yarisa vvti sa 87ks,1.3 i auto em je lakši 300 kila valjda,em je benzinac,manji obujam,i stvarno je razlika voziti benzinca i dizela.
Preticao sam s njenim evo,primjer,i svojim. Moram priznati i dalje stojim pri tome,na moj obujam 1.9 fali mi 20ks. Neka sam subjektivan,ispričavam se.
Nemojte se odmah ljutiti,volim raspravljati.

E,da..wolverine,susjed mi je imao tempru,ajde nije baš takva raketa s tih 75ks.
Inače da zaključim kod sebe,u drugoj ne idem preko 50,jer to jednostavno motor osjeti,idemo treća,do 80 max,i onda četvrta. I to još puno govorim.
Max brzina auta mi je 186km/h,5 dolje gore,ovisi. I sad da kažem da mi u trećoj već ide do 130,lagao bi. Čemu onda četvrta i peta,za šta,50km/h?!
Razumijem,peta je nekako štedna brzina,ali svejedno.
Najbolji je stvarno primjer benzinac moje cure sa 1.3 87 ks i moj dizel sa 1.9 i 90. Od starta,međuubrzanja,svega. Perce i traktorijada,s druge strane.
@ AMD S golfom 1 60ks si u drugoj išao 100?! Joj odo pljuvati nekog klinca tamo šta oće stavit AGP karticu u PCIE utor,ovo je već tumač postalo.
Sretno ti bilo,sigurno tico i matiz idu i oko 190 sa tih 55ks.Ako imaš laganu curu ko ja od 45 kila i preko 200. Majko draga.
@ Mile Oću đir po banja luci cijeloj u toj zastavi! 1.1 sam vidio yugića i to valjda u četvrtoj trokira na 120,ako. To sam pretjerao. Ali svašta čujem,pa đirnite vi mene u tim raketama,a ja ću vas malo u traktoru.