Toyota Yaris 1,3 VVT-I, 87KS, 2brzina - 117km/h, 3 brzina - 147km/h, 4 brzina - 170km/h, 5 brzina - 197km/h. Ubzanje 0 - 100km/h - 10,7sec. (cajger mjerenje, gps pri 197km/h pokazuje 182).
To je moj trenutno/bivši auto.
Moj trenutno/budući auto je Subaru Legacy 2,0MT 165KS, i Yaris mu diše za vratom sve do 150. Tako da, nema bitne razlike u startnosti auta, bez obzira na snagu. No ono što je bitno, a to je da u Subaru-u lebdiš po autocesti, ne osjetiš pregibe i prebacivanje težišta kao u Yarisu što direktno utječe na sigurnost i zamaranje vozača. Bez obzira što je Yaris odlična mala gradska Yurilica i vozi se o karting, u neusporedivom je minusu naspram Subarua kad izađe na autoput. I to ne zbog brzine preticanja ili ostalih karakteristika vezanih uz pogonsku grupu, nego zbog ponašanja karoserije i podvozja na autocesti te direktno utječe na zamor vozača i ugodu vožnje na dužem putu. Od Zg do Splita sa Yarisom stignem jednako brzo i jednako brzo pretičem kao i sa Subaruom, no nakon vožnje Yarisom moram odmorit, a nakon vožnje Subaruom sam odmoran kao i kad sam sjeo u auto. Zato i postoje gradski i putnički automobili.