Ja 130 lovim kad nogom probijem pod u tdi-ju,u 4toj. A 130 valjda ide auto od 220ks,A6 od mog starog,u trećoj brzini,do nekih 230 u petoj. To je taj raspon,od 100km/h u dvije brzine.
Koji to benzinac ide,ako mogu pitati haha,do 130 u trećoj? A da ima 88ks? Ili 100.Koji? Ako se treća guši već na 80,90 do 100 i rikava auto i sve po spisku.
Previše znalaca,vidim ja. Ništa,dajem si zadatak da ulovim 130 u trećoj brzini sa svojim autom

. Ako se netko oće zabit u mene iza,da me pogurne,slobodno.
Kakve gluposti,ali ajde,sve za mlade vozače i forsere stoji,to sam i napisao od swiftovaca iz Kašine,golf 1 kluba iz recimo orašja..ček,e da..fiat bravo hgt ono,300ks..iz ogulina..i tako te bjesnoće made in garaža moje babe.
Jedno je biti entuzijast i zaljubljenik u svoja kola,kao router

,a drugo je iskorištavati auto,pa bilo ono i od 1000 eura,za vlastitu samopromociju i liječenje trauma i kompleksa.
Zezam ja malo za CRX-a,ali brat bratu..nisam vidio nijednu da nije karambolirana,bar malo,onako,cijeli prednji ili zadnji kraj

.
Evo,dreamova nightmare lista mrtvačkih kolica :
Honda CRX
Suzuki swift gti 91
Corrado/Scirocco
Golf 3 vr6
Kadett GSi
kockica BMW 320i
BMW 325i 91
Fiat Tipo Granturismo
Fiat Bravo HGT 150+ ks
Opel Calibra turbo,e to je već komentar za sebe jer sam ju imao tri mjeseca.
Ako sam što zaboravio slobodno me nadopunite,ali to je nekako,made for suicide klub kod nas rvata. A svi skupa ne vrijede 20 000 eura,ma kakvih 20,15.

Ugodan dan.
@ AMD : Reci da nisi rekao da na autocesti jačina auta nije bitna.Nije tebi ništa bitno kad imaš Tica ili Matiza od 55ks.Meni isto nije ništa bitno kad imam 90ks. Ali onda dođe neka pica u automatik a4 ili a6 i sa 50% težim autom se okrene oko mene šest puta na autocesti,zato šta ima 130 ili 150+ ks,i samo gas gas i tako ugrožava i mene,i moju obitelj,i prasce koje prevozim na klanje recimo,za pršut. Turbo je sezona,kako kaže ona fufa. Ništa ti nije bitno kad voziš 80 u desnoj traci,šta? Ne kažem ja da je glava kroz zid rješenje,ali ispod 100ks više ne bi auto kupovao,ovo je bilo jer sam bio studoš,auto ne troši ništa,bio mi je prvi pravi auto,od učenja vožnje,do vožnje za istać haha. Ali idući će isto biti tdi,ali bar 130ks.