View Single Post
Staro 22.11.2008., 03:18   #856
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
Joooj, daj procitaj kaj sam napiso. Bez klanja masine i saltanje doslovno u prvu nemres sa 75 konja normalno preticat, pogotovo šlepere. Moze se, al treba pol km i to je to. Ak je to vama gust da ste pol minute u suprotnoj traci onda nek vam bude, ja bi ipak radija da se vratim za 10 sec. sad recite da je ono prvo sigurnije.....makar se ne bi cudio da to i velite, al zaboli me
Vidi se da nemaš baš previše iskustva izvan grada. Voziš se većinu vremena u 5. brzini, jel tako. Dođeš do kolone, eventualno spustiš u četvrtu ako su već tako spori da osjetiš preniske okretaje i čekaš priliku da ubaciš u treću, nogu do poda i svako preticanje je obavljeno za par sekundi. Po ovom što si dosad napisao se može samo zaključiti da ti dođeš do kolone i očekuješ da ćeš počet i završit preticanje samim nabijanjem gasa do poda. Umjesto toga što se navije muzika na max, mogao bi se malo i motor počet slušat. Prva stvar koju ekipa napravi kad položi vozački je da natrpa 200 kg audio opreme u auto i pravac cesta. Većinu vremena ne zna ni u kojoj je brzini i krene u preticanje bez da čuje koliko snage motor ima na raspolaganju. Sad furam smarta 0.6 i s njim me lagano strah uletavat u preticanje. Lako je u 2. ili 3. brzini kad ima najviše snage i kad ga turbo najbolje služi, ali u 5. i 6. ić u preticanje, to je ravno samoubojstvu. I da, nikad se ne šalta u lijevoj traci, usred preticanja, nikad, makar došao do blokade, radije ga rastegni nego da ti naleti netko, a ti s rukom na mjenjaču. Provozaj se malo zagorskom magistralom, meni je to najbolja cesta za preticanje jer je užasno pregledna na pravim mjestima.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline