Na ati 4870 verz. 1GB (Q9450 na 3.6GHz, 8GB, winXP64) na max postavkama i 1920x1200 rezi, aliasing je odvratan, i jos imam bijeli clipping oko predmeta. Drveche je posebno krajnje krljavih tekstura. Osobno nebih to dopustio za drva u prvom planu... sjene uuuzas. Flekave kocketine. Jelsu to (8.11) driveri od atija u qrcu ili stvarno igra tako ruzna?! Mislim, okej, vidi se da zgrade imaju vise poligona, ali koga to briga... Cak i cijela igra zna imat nekih cudnih ubrzanja i usporenja i to u situacijama
kad nis ne radim, lagano vozim 30 na sat... mozda su makine tankali na nekoj benzinskoj od rvackih privatnih pumpi, pa ima smecha i vode

onaj glow/overbright i motion blur su isto pretjerani...
Evo, probao sam na svom drugom kompu(Vista64SP1), pa to je prestrasno. Igrica se jedva vuche na amd X2 6400+BE, 4GB rama i dvije atiHD3870 u crossfire, s tim da tu i nije full hd monitor, nego je reza 1680x1050 i nemogu igrati na visokim postavkama. A nije ni bitno, jer na kojim god postavkama bio jednako su nikakve. nemogu vjerovati, ali ovo graficki meni izgleda losije od 4 godine starog Most wanted a toliko je tesko za graficke kartice ?!?! Auti su nerealni (ne samo za voziti, nego puno su nerealniji graficki nego npr u Prostreet), sve se blura i zuto bezveze, a o voznji no comment. toliko ljulja bezveze sa kontrolama da me je bila muchnina ulovila nakon par potjera sa policijom. Auto se respawna u novi novcati cim pobjegnem policiji,

Evo, poigrao sam se na brzinu i popejstao jedan te isti model auta kroz zadnje 4 NFS igre, jel sam samo ja lud ili je najnovija Toyota
najlošija?!