Citiraj:
Autor vga killer
Joooj, daj procitaj kaj sam napiso. Bez klanja masine i saltanje doslovno u prvu nemres sa 75 konja normalno preticat, pogotovo šlepere. Moze se, al treba pol km i to je to. Ak je to vama gust da ste pol minute u suprotnoj traci onda nek vam bude, ja bi ipak radija da se vratim za 10 sec. sad recite da je ono prvo sigurnije.....makar se ne bi cudio da to i velite, al zaboli me
|
Ti si se vratio napušen sa žderonja?
Šleper pol km? Koj ti je vrag. Recimo šleper je na 80 i ides ga preticat. Spustis u 3 i do 130 odma. Autu nece biti nista ako ga presaltas prije crvenog. Mislim da svaki benzinac ide 130 u tom stupnju prijenosa, tak da...
Vec sam ti rekao sa jacim autom nije nista puno sigurnije. Stvar je samo i jedino dobre procjene.
Preticao sam u svakakvim autima od običnih do sportskih rasnih jurilica i mogu ti reci da vozacu kao ti i vecini ovih sto ovdje piskaraju i misle da su nepogrjesivi to samo i jedino daje laznu sigurnost. Previse je mladih i balavih vozaca SA KOMPLEKSOM (ne svi) i zato ima mrtvih po cesti. Cesta nije za lijeciti komplekse.
Vec sam to napisao. mislim da mi je Tor pobrisao taj post jer sam napisao u njemu da mislim da su svi vozacai koji sjedaju pijani za volan idioti i da ih treba kaznjavati kastracijom, ali tako nebitno....