Ma iz prve mi se igra cinila totalno glupa. Prije nego sam uopce instalirao demo ocekivao sam nesto na foru RE: svaki lik poseban i da se kroz igru razvija, da ce biti jako ograniceno municije tako da bit igre bude taktika umotana u MP coop, jedan metak jedan kil (isto tako i kad tebe zviznu nema kud kamo), da zombiji nece tako brzi bit nego sve "easy"... onda sam odigrao SP i maknuo igru.
Jucer me nagovori frenda da bacimo preko neta. Kad smo poceli, nismo mogli stati. I onda ono fantasticno. Uspjeli smo se sakupiti da nije bilo NPC-a... uooohaaaa... totalno nova igra. Igra prezivljavanja. Naravno, najtezi nivo. Pogotovo zadnje misije po epizodama gdje doslovno trcis na avion/helic/brod/tenk koji te na kraju spasi. Igras se junaka dok tvoji suborci trce premo spasu ti cuvas zaledje i pucas po svemu sta nisu ljudi i pokusavas ih spasiti...
I to nije kraj... prava festa tek krece. Na kraju svake runde sada ti preuzimas ulogu jednog od vodecih likova kod zombija i pokusavas sprijeciti ljude da... heh... prezive. Opet taktika na djelu, ali ovaj put skroz drugacija...
Da se razumijemo, tesko da ce igra ikada sustici nesto poput CS-a, ali da je zabavno do bola kao niti jedna druga MP coop igra... definitivno je. Na izbor ima svega par oruzja, likovi koji se nimalo ne razlikuju osim izgledom, ali zato mnostvo mnostvo zabave. Moram priznati da se ovako dugo nisam zabavio u jednom coop-u... mozda jos od davnih dana Serious Sam-a
P.S. - za igru stvarno treba imati ekipu (jos bolje ako ih osobno poznajete, pa znate kako se grce, smiju, ljute, vesele...). Spojiti se bez da prethodno znate tko su vam suigraci po meni nema smisla jer svako postaje rambo i sve se svodi na solo prodore bez imalo smisla, straha, smjeha, zrtve, ocaja, bjesa, srece... "Thumbs up"

za ovu igru kao jedno od iznanedjenja i kao igra za koju sam najmanje znao, a dobio najvise od svih ostalih koje su izasle kroz ovih mjesec dva...