View Single Post
Staro 12.06.2004., 19:40   #9
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Originally posted by tor
Viš, ovo sa skartom nisam znao...
Tin, baš svaki sjebe boje a? Spajao sam ih preko chinceva naravno, najednostavnije.
pa jesi probal spojiti scart ? si vidio u uputstvima da je naglaseno da se nesmije nista "brikati" s scartom,jer nijedan projektor na svijetu nema scart prikljucak. nekaj su na panasonicovom forumu debatirali da je nesto oko snage struje i zicice u scartu nisu oklopljene i pretanke su...Ja sam kupio u Audio Artu u Mesnickoj Atacama Anaconda Gold Cinema scart (870 kuna, 1,5 metara) i isao sam probati da ispadnem glup a onda mi se sam projektor iskljucio.Izbacio mi je zastitni sklop na ulaznom terminalu projektora. Fala Bogu kaj kupujem skupe stvari koje se same brane od idiota kao ja.Sad imam spojeno kompozitno...ipak je to najbolje, a scart nemoj niti probati spajati da nebi nosio projektor na popravak......trenutno se rajcam na Bang & Olufsenov projektor koji radi sve na daljinski.Izlozen je u Gajevoj, 56.000 kuna.Bluetooth tehnologija.Nema kabela,nema zica,sam se podesava.40.000 kuna imam pa si radim financijsku konstrukciju za ostalo,pa mogu ovaj sada Panasonic u smece.Potrosil sam cak 90 sati lampe u 2 mjeseca !

tin. je offline   Reply With Quote