Citiraj:
Autor mihi999
instalirao pa deinstalirao nakon 10 min.
igra ne vrijedi kao ni ostali noviji nfs-i jedino je MW i undergorund 2 bio dobar.
eh da i grafika mi se uopce ne dopada...
|
Oces reci da u NFS U2 nije bilo onog jadnog blura i da je auto bio upravljiviji ??I one kockice po cesti kad se sjetim prejadno..i onda jos mi dodje lik s corollom koja je starija od mene i odere me sa tuniranim skyline-om?? Yea right,ako gledamo cartoon network.A i MW ,opizdis s corvettom u zid sa 370 KM/H tj. u onaj kamion pun drva i opla rikverc,ajmo dalje ,samo su nam prozori popucali i jos stignes ekipu ,a vani dan svijetli k'o na plazi na havajima,moram igrat s suncanim naocalama(
i gdje to na svijetu 2 dzipa idu pred tebe da izazovu frontalni ,ono WTF???) Sve je to isti qrac sve samo ovi NFS-ovi noviji vise "blijeste".
Hmm nemoj jeb**?? pa mislim da smo svi vec skuzili da je igra takva kakvu si naveo nakon ovakvih 246457354 istih postova na 16 strana... Daj sad malo easy i pricajte malo o samoj igri ovak ,a i mislim da je nakon 16 postova sve receno.. Za ubit dosadu je igra sasvim ok,ono malo bacis trku ,provozas zvijercicu kakvu mozes vidjet jedino u novinama i to je to.