Citiraj:
Autor vga killer
Kae ovo? Skup vozaca koji nikad nisu prekrsili zakon? Ne trabunjajte da ne bi bili presretni da vam auto ima prek 100 konja i da nikad niste napravili ni jedan prekrsaj. Dnevno ih napravite bar 100 tak da...
Niko nije reko da se sa slabijim autom nemre preticat. Vozil sam duze vrijeme i Berlinga sa 75 konja i staru Cromu sa 86 konja i da se preticat, al brate traje pol godine i to sa klanje motora i zaletavanjem i treba cekat pol kilometra prazne ceste. E pa radije da je auto jaci pa kad se ide u preticanje preskocis taj auto ili ne do bog šleper i sto prije se vratim u svoju traku i mir bozji.
|
Dobro jutro netko normalan i priseban,preticao sam ja i sa golfom sdi sa 65ks ili koliko već,70..i mogu reć da je motor trash za taj auto. S punim pravom to izjavljujem.
Točno što si rekao,jel smisao preticanja čekati 10 minuta da se cesta oslobodi ili uloviti priliku,i to napraviti brzo,spretno i sretno.
Mogu ja sa didovom ladom od 55ks čekati do preksutra nije bed,ima i imitaciju kože crvene unutra,amfiteatar ambijent,nigdje mi se ne žuri.
E da,netko je opet umjesto u WC,opalio po meni. Pa neću ostati dužan,ne,nije tatica kupio auto,dream ga je kupio polovnog i još ga otplaćuje.
Normalno da se sve može,ali držimo se teme a ne vlastitih frustracija? Šta ne.
Ma kakvi frendovima,pa oni su ljubomorni na moj znakić olimipijade ko mačići. Još kad zalijepim S3 naljepnicu iza,pa di ćeš.

Ma može i M3.
Ja kažem na temelju 2g vožnje ovog auta da nema smisla nabijati gaščinu do prednjeg fara nogom,da uspiješ preteći,i da,prolio sam se,sa 90ks ne pretječem previše,ali da imam 110 ili 130 motor unutra..kad bi,da bi..ako bi.. vozio sam takvog Golfa 4,i to je avion,kao i passata 130tku.
Ispod 100ks je veći problem pretjecati,to je sve.Uf,sad sam nadrljao od nekog Golf 1 tuning kluba iz orašja ili ogulina.