Citiraj:
Autor AMD
@thedream
Netreba mi. Gdje će mi faliti tih 20 do 30 ks osim u novčaniku prilikom registracije i na benzinskoj pumpi kad točim auto jer više neće trošiti 6,5 litara.
Dok se god budem vozio laganini neće mi faliti KS. To samo vi mladi mislite da auto mora imati preko 100 ks.
Kakva žurba. Ima narodna poslovica koja kaže:"Strpljen, spašen".
|
Slažem se apsolutno,nisam ni ja više mlad ajde

. Šalim se,vozim 150 na autoputu s klimom,ne troši preko 7 litara,ja sam prezadovoljan, kažem,iz osobnog iskustva,druga-treća,po gradu,meni fali 20ks na taj auto. Bez pretjerivanja,da imam 1.9 tdi sa 110ks nikad ga ne bi prodao,ili tunirao. Ovako će na chipiranje.
Frend ima golfa moje godište 2001,ali 130ks,tdi. Nebo i zemlja,vjeruj mi,a troši litru više možda,do dvije. Do 8 po gradu,vani 7.5,sve skupa tu negdje,malkice iznad mog.
A benzin i dizel opet padaju,ne brine me previše tih 20,30,40kn s vremena na vrijeme,nije mi razlika 6 i 8 litara ko 6,7 i 20,kao kod mog starog,kad ga stisne i komp poludi

.
Inače,da..nema žurbe.
@ domy, apsolutno točno,pretjecanje je okvalificirano kao najopasnija radnja u vožnji,sigurno da kad se već dovedeš u tu poziciju,da to želiš obaviti što brže,spretnije i što prije se vratiti u svoju voznu traku.
To sa 75 ili 90ks ne možeš,osim ako nisi budala u Suzuki Swiftu. Onda kako sam vidio,možeš sve. I to u onom starom,iz 1991 gti kao. Moš si mislit.