View Single Post
Staro 21.11.2008., 10:39   #448
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Zapravo, Core i7 ne podnosi takve voltaže, ako se dobro sjećam s LN2 su mu davali maksimalno 1.65v, ne podnosi baš najbolje visoke voltaže...

Ovo je također i poruka Intelu, nisam dobro pratio i7, ali čini mi se da su i oni tu negdje s LN2 OC-om, 5+ GHz. žele reći da su im opet za vratom

Treba vidjeti da li je ovo handpicked model ili random, koja revizija (legit reviews navodi da je to C2-H stepping, jedan prije onog koji kreće u prodaju u siječnju - treba li tada očekivati i bolje performanse?), koje performanse, i najviše koji je realan, prosječan OC s normalnim zračnim hlađenjem.

U istinitost navoda ne sumnjam preivše, vijest su prenijeli mnogi pouzdani portali. Treba tek vidjeti detalje kad prođe NDA.

Mene najviše zanima cijena, nadam se da će biti povoljni, to bi uz dobre performanse natjeralo Intel da spusti svoje cijene.

Iako, da se pročitati na webu (Xbitlabs) da intel ne planira značajnije ''omasoviti'' prodaju Nehalema ni u 2009. godini. Treba vidjeti u kakvoj će mjeri biti dostupni Phenom II procesori.

U svakom slučaju ovo su dobre vijesti, konkurencija uvijek dobro dođe za krajnjeg kupca

Zadnje izmijenjeno od: McG. 16.06.2009. u 01:34.
Roberto je offline   Reply With Quote