Pozdrav svima, upravo se pridružih vašem forumu.
Ne znam uopće kako formulirati ovo pitanje,ali evo ga:
Imam adsl i u službi za korisnike su mi rekli da mogu telefonirati preko routera koji sam od njih dobila, a naplaćuje se jednako kao internet, prema prometu. Ja imam flat pa bi mi telefoniranje ustvari bilo besplatno. Rekli su da samo moram otići u neki dućan gdje se prodaje komp oprema i da tamo mogu kupiti instalacijski cd i gotovo. Meni tu nešto smrdi, zar ne moram plaćati pretplatu ili nešto? Jasno mi je da moram zadržati fiksnu liniju, ali zašto bih telefonirala preko nje ako mogu besplatno preko neta? Pojasnite mi što je to, kako se nabavi i najvažnije KAKO SE ZOVE. Neko ime cd-a ili usluge bi mi dobro došlo (ne mogu ući u dućan i reći dajte mi ono...Znate, ono!)
I kako bi to funkcioniralo kod mene obzirom da su mi brzinu smanjili na 1mb jer se na 2 veza prekidala svaki put kada bi netko podigao slušalicu (živimo u selendri). Jel to može raditi bez smetnji?
Imam toliko pitanja, ali ne želim se sramotiti u dućanu i onda na kraju shvatiti da usluga ne radi zbog sporije veze, a platila sam CD.
Hvala unaprijed svim dobrim dušama koje uopće shvate moja pitanja.