Moram napomenuti da sam se malo bojao da će mi se ponovno dogoditi blackout ploče, no na to nisam na svu sreću nailazio. Ukoliko se dogodio neki lockup ploče, ugasio bih napajanje na 30-ak sekundi, par puta napravio Clear CMOS-a, upalio napajanje, loadao profil i nastavio dalje. Tokom sesije, ploča je svijetlila kao Betlehem, s obzirom na to da ima dijagnostičke LED-ice po sebi u slučaju prevelikih napona za NB, SB, DIMM i CPU. Inače, napominjem još jednom kako smo radili bez termometra, tj praktično, s povezom oko očiju po pitanju temperature. Sve u svemu, cijelu stvar smo završili sa srušenim PCMarkom05 na 10 od 11 testova i potrošenim LN2, naravno. Na kraju je sve dobrano bilo zaleđeno, a temperature su vjerujemo bile osjetno ispod -100C. Napajanje je cijelu konfu izdržalo s lakoćom. U 3DMark loadu, napon 12v raila bio je oko 12.15v, mjereno multimetrom, a vidite o kakvoj se konfi radi.
Sesija je završila oko pola 7. Drugim riječima, testirali smo oko 7 punih sati sa 10-ak litara, sve to zajedno na 65nm quad-core procesoru pri prosječnom naponu od 1.8v, s PLL-om/VTT-om u prosjeku od 1.7-1.8v. Procesor kao i ploča su nakon sesije bili u pogonu nakon sat vremena na sobnoj temperaturi od 20-25C, bez ikakvih naznaka degradacije i sličnog. Po pitanju kondenzacije nismo imali nikakvih problema a plus je vjerojatno bila i sobna temperatura koja je bila oko 15-ak stupnjeva tokom dana, a vjerojatno i niža što se bližila noć. Inače, imao sam samo jedan ventilator koji je bio usmjeren preko čipsetu i puhao preko i memorije. Dotični i nije bio od neke koristi, tako da sam ga kasnije i maknuo. Memorija je bila hladna, isto kao i čipset. A radna temperatura overlockirane GTX-ice s ventilatorom na 100% bila je 25C.
Ovdje možete skinuti prvi video sa naše sesije, koja je napravljena od strane Pupe

Nije nešto posebno, no može se vidjeti dio atmosfere koji je vladao tokom sesije