Citiraj:
Autor crackman
meni se isto dogadja da ni se nakon loadanja izbaci iz igre......pomoc pls!!!!!!!!!!!!!
|
ja sam trazio u cemu je problem valjda 10 sati(sve zivo isprobao), ne tolko zbog same igre, nego me uzasno zivcira dok nesto odbija radit, uglavnom doso sam do dijela kad sam iskopcao gamepadove, odnosno konverter pomocu kojeg su spojena ta 2 psx gamepada, i igra proradila! Ak te izbaci nakon sto kreiras profile, onda napravi ovo i radit ce ti 101%
Kaj se tice igre, nemam toliko zamjerke na fiziku... auti se po meni ne ponasaju bas kao da su kutije, nego kao da su spusteni u pod, sto i jesu... ajde trebali bi proklizat u određenim situacijama., no pretpostavimo da je temperatura u gradu +30 i da svi imaju najbolje moguce gume / mortizere / ostale đinđe....
Igram ju sat vremena, a dosadna je jer je prelagana i preprazne su ceste, i zato fali tog nekog uzbuđenja koje ti nece dopustit da mozes pit kavu, pusit pljugu, drkat i igrat sa noznim prstima... ali kad dodju jaci/brzi auti mislim da ce biti zabavnije, a i samim time bi se ta praznina trebala ispuniti

......