Citiraj:
Autor wiseman
Ne, nego zato da bolje čuješ razliku između Sonyja i ovog HK 
Al ajde, može i DAC 
|
Rekao sam ti vec. Nisam napušeni audiofil niti konzumiram ikakve droge. Dakle moj sluh nije high niti nafixan da bi meni netko mogao bacati krafne u oči.
dobra zvucna, dac + Falc = CD player +audioCD
I ono nema dalje, ne zanima me, nemoj me maltretirat sa glupostima. sto nije jasno?
Imam prijatelja pacijenta koji je ko ekipa na audiofilu i ima valjda audio opreme kojoj masi ni ime nemogu izgovoriti i tako mi nadobudno spoji na svoj marnatz KI signature ili sto vec na svoj sistem od 5k€ i kaze CUJES ! A ja- sto? Kaze sad cu ti pokazati. I onda donese iz setupa koj ima u kupaoni nekog sonya koj kosta 800kn i koji je valjda najjeftiniji cd player i kaze mi jer CUJES sada razliku. Ja kazem da da. Tako da mogu ic doma. To su gluposti za malu djecu. Nijanse koje cujes kad skoncentriran i na vrhunski snimljenom CDu i to kad znas sto trazis. A to je vec onda hebena bolest i rekao sam vec takvi ljudi su za lijeciti se, a ne kupovati audio opremu. Jer razlike - pa bas i nema...
Isto ko kad skuzis da se od te mase recimo to tako elitnih proizvodjaca hifi opreme sto vise love dajes za neki recimo amp unutar nekog branda to se vise priblizavas zvuku neke budget yamahe. Nad koji ima lijepo visokotnsko podrucje kosta valjda 7k kn, a svira to ko ona ax497 yamaha za 1600
Mislim da je to cak i bubba znanstveno dokazao sa blind testom...