Citiraj:
Autor A.J.
nebi me iznenadilo. imam 2 frenda koji rade kao dj. jednog jos nisam cuo, jer sam ga nedavno upoznao, drugi mi ima dobre mixeve. oboje rade u svojim klubovima i jos sa strane. i vjeruj mi, i oni ispljunili brdo para... i jos misle
a sta ces, tako je to kad krenes tim putem 
fruity loops? jel ti pripremas mixeve il radis live... probaj tracktor, samo neznam kako je radit u njemu bez mixera i deckova
sretno
koju mjuzu mixas
|
I jedno i drugo bi probo i neke remixeve stvari sa mojim osobnim stilom

budem vidio kak ide, kak sam vec reko imam limitirano iskustvo jer nisam imo novca bar za ovak nes za pocetnike eto sad kapnulo nes pa bi iskoristio.
Inace house music, to mi je najbolje, brijo sam po partijima fakat puno eto i ovo sam zavolio jer nisam bas tip za pegle i trance.
Kaj se tice traktora meni se osobno svida Virtual dj pa sam za njega prek ebaya htjeo narucit konrol deckove i mixer externi da ga podrzava i ako mi je frend reko da je traktor najbolji, on ga ima mado pa se s tim igra, ali su super recenzije za Vdj i nabavio sam ga besplatno full verziju pa sam se malo igro vec s njim cini se super i ima fakat sve kaj je najvaznije.
Inace ovak s misem je gotovo nemoguce napravit neki komleksni mix jednostavno ne stignes pa bi ipak ubo za neki program mixer i deck.
Kaj vi mislite o tom izboru da se ne zaletim jer ti programi orididi kostaju fakat puno i njihovi dodatci su bugu za plakat po cijenama?