View Single Post
Staro 20.11.2008., 18:03   #15
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Dobar clanak. BTW, baci oko na engleski conclusion, barem kroz osnovni spell checker, cini mi se da ima par greskica...
Hvala, budem.

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Jr P45 T2RS u članaku piše da ima 8 SATA a na službenoj i na slici ima samo 6 SATA
Napisao sam krivo u specifikacijama, u tekstu sam pisao kako treba, my bad, no sad je ispravljeno.

Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Dobar članak, fine pločice definitivno.
Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Odlično, baš mi se sviđa.
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
well done! A sada malo izmuci onu evgu
Hvala, budem

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Svima su poznate DFI-jeve ploče iz serije Dark „DK“ koje žare i pale value segmentom ploča još od P35 čipseta.

Prva DFI Dark ploča je DFI Infinity Dark sa p965 čipom no OK...nije neki bad

ATA konektori:
8 SATA konektora (ICH10R RAID)
1 Floppy konektor
1 IDE konektor (JMicron JMB368 )

Iako si u tekstu dobro napisao u tablici stoji kriva informacija vezana za broj SATA konektora na ICH10R
Ima ih samo 6 + 2 na JMicronu

Ista star i za Jr samo ona ih ima ukupno 6 (svi na ICH10R)

Članak je super i samo tako nastavi.

Iako osobno mislim da će korisnicima više biti zanimljiva ta dodatna dva SATA konektora nego opširniji BIOS na Plusici
Hvala. My bad, nisam se sjetio tih ploča iz 965 serije, fala

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
U čemu je,u dvije rečenice,kvaka dotičnog memorijskog kontrolera u odnosu na ostale p45 ploče?
Nemogu ti točno odgovoriti na to pitanje, nažalost. Jer neznam dali se radi o fizičkim razlikama ili u optimizaciji kontrolera. No svakako je nešto drukčije. Iz grafova se to može vidjeti. Imao sam i non-Plus verziju, pa mogu reći da je brža i od nje, no razlike su ipak manje nego na ostalim pločama s kojim sam ju usporedio.

Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Seuper napisan review, isto tako su i ploce dobre. Sve enkako gledam da uymem jednu Juniorku (volim mlađe od sebe ), ali za AMD platformu.
Fala

Citiraj:
Autor Stipe Pregled postova
Imam Juniora, odlična ploča no ne razumijem zašto cijeli sistem uspori kada ubacim bilo kakav dvd. Apsolutni slowdown, ne mogu ni muziku slušat ni dvdove gledat. Muči se s transferom podataka. Možda je do mene nešto pošto nisam koristio orginalne kablove za IDE koje sam dobio.
Nisam se susretao s takvim problemom. Doduše, koristio sam čitač na SATA kanalu.
Razer je offline   Reply With Quote