Citiraj:
Autor Bubba
Dobar clanak. BTW, baci oko na engleski conclusion, barem kroz osnovni spell checker, cini mi se da ima par greskica...
|
Hvala, budem.
Citiraj:
Autor Dottore
Jr P45 T2RS u članaku piše da ima 8 SATA a na službenoj i na slici ima samo 6 SATA
|
Napisao sam krivo u specifikacijama, u tekstu sam pisao kako treba, my bad, no sad je ispravljeno.
Citiraj:
Autor tor
Dobar članak, fine pločice definitivno.
|
Citiraj:
Autor timmy
Odlično, baš mi se sviđa.
|
Citiraj:
Autor Gilbert5
well done! A sada malo izmuci onu evgu 
|
Hvala, budem
Citiraj:
Autor Wolverine
Svima su poznate DFI-jeve ploče iz serije Dark „DK“ koje žare i pale value segmentom ploča još od P35 čipseta.
Prva DFI Dark ploča je DFI Infinity Dark sa p965 čipom no OK...nije neki bad
ATA konektori:
8 SATA konektora (ICH10R RAID)
1 Floppy konektor
1 IDE konektor (JMicron JMB368 )
Iako si u tekstu dobro napisao u tablici stoji kriva informacija vezana za broj SATA konektora na ICH10R
Ima ih samo 6 + 2 na JMicronu
Ista star i za Jr samo ona ih ima ukupno 6 (svi na ICH10R)
Članak je super i samo tako nastavi.
Iako osobno mislim da će korisnicima više biti zanimljiva ta dodatna dva SATA konektora nego opširniji BIOS na Plusici
|
Hvala. My bad, nisam se sjetio tih ploča iz 965 serije, fala
Citiraj:
Autor thedream
U čemu je,u dvije rečenice,kvaka dotičnog memorijskog kontrolera u odnosu na ostale p45 ploče?
|
Nemogu ti točno odgovoriti na to pitanje, nažalost. Jer neznam dali se radi o fizičkim razlikama ili u optimizaciji kontrolera. No svakako je nešto drukčije. Iz grafova se to može vidjeti. Imao sam i non-Plus verziju, pa mogu reći da je brža i od nje, no razlike su ipak manje nego na ostalim pločama s kojim sam ju usporedio.
Citiraj:
Autor Milentije
Seuper napisan review, isto tako su i ploce dobre. Sve enkako gledam da uymem jednu Juniorku (volim mlađe od sebe  ), ali za AMD platformu.
|
Fala
Citiraj:
Autor Stipe
Imam Juniora, odlična ploča no ne razumijem zašto cijeli sistem uspori kada ubacim bilo kakav dvd. Apsolutni slowdown, ne mogu ni muziku slušat ni dvdove gledat. Muči se s transferom podataka. Možda je do mene nešto pošto nisam koristio orginalne kablove za IDE koje sam dobio.
|
Nisam se susretao s takvim problemom. Doduše, koristio sam čitač na SATA kanalu.