View Single Post
Staro 20.11.2008., 12:57   #190
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor bluefluid Pregled postova
ako ti se da mogao si postat koji score u čmarku, sa jednom grafom naspram sli-ja i sa def proc naspram oc...
(zaokruzene brojke)
single GPU - no OC - 9400
single GPU - 2,5GHz - 9700
dual GPU - 2,5GHz - 10600
dual GPU - 2,8GHz - 11600

ako se ne varam, jer sam si sastrane biljezio u notepad, no mislim da su ti skorovi

@Gilbert - stavio drivere, sad cu probat s njima prvo, a onda cu i ostalo napravit. A sta mislite, ako dignem svoj prco na 3,2+, jel mi to dosta, ili bih trbao ipak kupiti neki iz npr 8xxx serije koji je stock preko 3 pa ga dici na 4+? Ili je to ipak nepotreban trosak tj moj moze posluziti?
Ne treba mi 100% iskoristenje, ako bih zbog toga trebao kupovati, jer fakat sad nemam para, ali ono, da vecinu potencijala iskoristim. A sto je sa memorijom, jel mi ona preslaba? ILi je memorija OK? Jer ako je suditi po Visti, slaba je - dobivam u onom njenom kako-se-vec-zove-testu - onaj index nesto za memoriju rezultat od 4,7, dok za proc (OC-ani) 5,5, HDD 5,6, GPU 5,9 (no za GPU sam isti rezultat dobio i sa jednom karticom a i sa prethodnom 8800GTS 320, pa mozda ni ne racuna dalje (jos)). Jel s emogu uopce oslanjati na taj rezultat, jer vidim sa igrama nema veze - neke igre traze optimalno 5,5 pa lete ko lude, a neke npr 4,0, a znaju trzat na max. I jel to mjeri i brzinu meorije ili smao kolicinu? No dobro, postavio sma hrpetinu pitanja, ali ne treazim na sve odgovor, smao na onna bitna
ABuser je offline   Reply With Quote