Citiraj:
Autor Pippincro
gle Omega, meni su ti tvoji testovi na shobitzi smjesni isto toliko koliko je i tebi smjesan test kojeg je dao Gilbet5.
Sve je to relativno i ovisi o previse faktora. Recimo kad se vracamo na to - jesi ti radio clean reinstall windowsa prilikom svakog testiranja grafa? Kojim redoslijedom si instaliravao i koje drivere? (to se na forumu spominje kao vazno svako malo)
ajmo ovako: stock taktovi referentne hd4870 1gb i gtx260 216 (ne oc). Do koliko se koja da clockat za gpu i memu (%) bez flashanja biosa i nekih voltmodova.
Dakle clean ubaci i zavrti ccc/nvidia panel i do koliko ide? Ako se vec spominje nepravda zbog oc jedne od grafa.
|
Joj pingpong,pa šta objašnjavaš,čemu? Grafa je takva kakva je.
Šta bi trebo,downclockati 260tku ili potrgati par kondenzatora,da ugodim ATi-jevcima.Ne budimo smiješni.
Test je takav kakav je,i 4870 1gb je ispala pušiona.Žao mi je jednog linka, di je pak taj isti 4870 1gb imao rezultate bliske 4870x2.

A onda logikom,šta je sad kao 260-216 blizu 4870x2? Čudno.
@ Omega,200kn ti je razlike,i to za BFG,10g garancije.
www.hardveraj.hr
ti imaš 19 crt? ma daj,pa ne možeš sa 1280x1024 donositi zaključke,ni da 3-SLi 280 testiraš na toj rezi, NHF. Imao sam ga 7g,i znam prepoznati razliku 1920x1200 24 monitora i 19 crta.