View Single Post
Staro 20.11.2008., 12:40   #271
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Slobodno,uvijek je dobro čuti činjenično stanje..i osobno mišljenje od takve osobe.

Pustimo bandwidth,činjenica je da DDR5+256bita ima isto što i DDR3+448. Sad na čiju je to štetu,na čiju korist,sami ćemo svak za sebe donijeti zaključak.

Zaista misliš da će DDR5 preplaviti tržište? Baš se i ne čini tako,ATi tu vozi u suprotnom smjeru kontra svih,i jedino može sebi štetiti tako. Ne vidim ništa drugo u tome,zasad.

Stalno govorim,da,koliko god se pozivao na taj link,da treba bit realan i oprezan,jer je stranica jako jednostrana,i nekako,namjerno,ajmo reć,napisana, na štetu 4870.

4870 ima 3gb/s veći bandwidth,115 naspram 112..tako da se skinemo malo s toga,ha? 3gb u takvim iznad-sto-iznosima je 0.nešto posto.

To otpada svakom pametnom,rasprava u tom smjeru.

Ja kažem što sam ja vidio,a jesam i 4850 i 4870 i 260-216 i 280OCX.
Framerate je daleko konstantiji uz širu sabirnicu,u smislu framedropa i pri tome sam dosljedan.

45 i 90 nije iluzorni prikaz baš,ni realan.Ovo sa memorijama je ipak mnogo bliže,nego reći da je athlon64 kao i 45nm quad ili phenomx3/4.

Pročitaj još koji put šta sam napisao. Kartice su podjednake,i sve se svodi oko jedne formule.Nikad nisam rekao da je 260 overkill nad 4870.Ali po onom linku,razlika je 10%. Ja ga samo komentiram,šta imam pravo.Nisam ga se usudio tako optimistično napisati.

Živio..
thedream je offline   Reply With Quote