View Single Post
Staro 20.11.2008., 12:24   #6
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Pa mozes platiti skype preko kreditne kartice. Samo kako bi to pravdao?
Kao i za svaku kupovinu, pa tako i onu preko kartice, dobis racun i bok.

Citiraj:
Autor walbandon Pregled postova
znaci, hotel u kojem radim, htio bi predlozit direktoru neke nacine ustede na telefonu, pa me zanimalo dal ima netko iskustva s tim, znam, najlakse jeskype i udri, ali on trazi nesto za sto moze dobiti ajmo rec R1, tj, da moze pravdati to kao trosak firme, da je placanje preko racuna a ne kred kartice,
R-1 (i R-2) je hrvatski sustav izdavanja racuna i dio trgovackog prava i srodnih hrvatskih zakona - od stranca ces dobiti njegovu verziju racuna (ako poslujes sa pravnom osobom) sto ti je sasvim dovoljno "opravdanje" platio ti njemu karticom, preko racuna ili u zlatnim polugama.

Citiraj:
te da se ne moze dogodit da ne mozemo pozivat jer smo ostali bez para na rn....
Pa dobro je si li ti uopce ukucao www.skype.com i pogledao sto sve nude?

Citiraj:
ja sam gleda da bi bilo najlakse skype stavit, barem u odjel prodaje koji najcesce pozivaju inozemne agencije, no, tu je prica stala zbog prije navedenih uvjeta...
Buduci da si zabrijao sa "gore navedenim" uvjetima, slobodno se vrati.

Citiraj:
minimum za tako neko ppozivanje bi bila ovisnot o kompu i sluske sa micom na glavi... ima i ovih usb telefona za kupit, no to je opet ulaganje u opremu koju bi direktor htio izbjec, barem za sada....
$10ak i stopedeset kuna troska za telefon stvarno je grozomorna cifra naspram 3-4-5-6-7-8 kn po minuti razgovora sa inozemstvom.

Citiraj:
rado bi ja to implementirao na postojecu analognu centralu , tako da se stedi i na pozivima gostiju, iz soba, no, mislim da to trazi previshe ulaganja u infrastrukturu....
Ok, to mozes ponuditi kao dodatnu uslugu, ali sto te BK kako ce gost zvati tetku, baku ili strinu u Dojcland kad to ionako on plati tebi pa tek onda ti svom provideru.

Citiraj:
1. pitanje, koje po meni ne bi trebalo stvarat probleme... smije li se to, moze li tvrtka imat problema s nekim inspekcijama il sl?
A zasto bi imao?

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote