nisam jos pokusavao sa niti jednim programom jer mi se nije dalo zaebavat, da budem iskren. nekako mi se cini da, ako i spustim ventilator na recimo 50%, da cu dobiti dosta vise temperature. sto je logicno, jel. uglavnom, mislio sam na mjenjanje hladenja, za savjet kako najbolje.
sto se tice stavljanja 80/120mm ventilatora + fanmate, da, i to je dosta dobra solucija. ali kad pogledam da je s2 ispod 100 kuna, a taman ide na ovu pilicu od grafe.......izgubim volju za icim drugim nego s2. ali dobar savjet u svakom slucaju, thnx

.
a sto se tice naljepnice.....ona je sada zakeljena i nista ne moze doci izmedu nje i same graficke. nije toliki problem nju odljepiti par milimetara da dode seraf od s2, ali je problem sto onda ta naljepnica ostaje na zraku/prasini - vanjskom utjecaju koji ce 99% u najmanju ruku ubiti ljepilo. kako onda zaljepiti naljepnicu na tom dijelu nazad u slucaju reklamacije?
prokletnici...... sta nisu pokrili ove ostale rupe, a ove cetiri ostavili otvorene
nema veze, hvala vam svima na pomoci. kad i ako iskemijam sto, javim kako je (ne)uspijelo. zivjeli